Zware bezittingen verhuizen

Het verhuizen van zware spullen, zoals een wasmachine of een piano, vereist een andere aanpak dan het verhuizen van uw overige bezittingen. U stopt een vleugel immers niet even in een verhuisdoos, en vanzelfsprekend wilt u dat alles ook nog werkt en in tact is als het op uw nieuwe adres arriveert.

Het inschakelen van de hulp van een aantal sterke vrienden of familieleden is een mogelijkheid, maar u kunt ook een verhuisbedrijf inschakelen voor het verhuizen van uw zware bezittingen.

De professional voor uw zware spullen

Professionele verhuizers kunnen uw zware spullen voor u verhuizen. Ook al moet bijvoorbeeld de wasmachine via een smalle trap naar beneden of weer naar boven; verhuisbedrijven hebben hier ruimschoots ervaring in en weten precies hoe ze het verplaatsen van zware spullen het best kunnen aanpakken. Als het verhuizen bijvoorbeeld echt niet lukt via de trap, hebben verhuisbedrijven verschillende hulpmiddelen tot hun beschikking, zoals een verhuislift. Ook beschikken ze over de juiste transportmiddelen en het juiste verpakkingsmateriaal, waardoor uw zware spullen veilig en onbeschadigd op uw nieuwe adres arriveren.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 8374849

Hulp nodig in uw Provincie?

Klik op uw provincie en vind het verhuisbedrijf bij u in de buurt. Waar u ook woont in Nederland, er is altijd een professionele verhuizer in uw regio die uw verhuizing van begin tot eind regelt.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.