Voorbereiden en plannen bij een verhuizing

Als u gaat verhuizen, is het belangrijk om zoveel mogelijk zaken al te regelen voordat de daadwerkelijke dag van de verhuizing is aangebroken. Als u alles op tijd regelt en de juiste voorbereidingen treft, scheelt dat vaak een heleboel stress.

Wat u moet voorbereiden wordt natuurlijk voor een groot deel bepaald door uw keuze om wel of niet een verhuisbedrijf in te schakelen. Een dergelijk bedrijf kan u, als u dat wilt, al het werk uit handen nemen: van het schoonmaken van uw oude en nieuwe woning tot het inpakken, vervoeren en weer uitpakken van uw meubels en andere bezittingen. Vanzelfsprekend alleen als u dit wilt.

Wat kunt u voorbereiden?

Of u nu zelf gaat verhuizen of hiervoor een bedrijf inschakelt; een goede planning en voorbereiding schelen u aanzienlijk veel werk. Op deze manier weet u precies wat uw nieuwe woning u biedt en wat de mogelijkheden zijn. Meet bijvoorbeeld precies de maten op van alle kamers, evenals de hoogte en de breedte van de ramen en bekijk of het mogelijk is om zonwering te bevestigen. Bedenk ook waar u uw televisie wilt plaatsen en kijk of dit mogelijk is in verband met de kabelaansluiting. Ook het controleren van aansluitingen op bijvoorbeeld het gasnet of de stadsverwarming zijn belangrijk. Meer voorbereidingstips nodig? Vraag uw verhuizer van 0800 Verhuizen.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 8374849

Hulp nodig in uw Provincie?

Klik op uw provincie en vind het verhuisbedrijf bij u in de buurt. Waar u ook woont in Nederland, er is altijd een professionele verhuizer in uw regio die uw verhuizing van begin tot eind regelt.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.