Tips

Schakel een verhuisbedrijf in

Als u druk bent, niet genoeg hulp kunt vinden of simpelweg niet zelf wilt verhuizen, kunt u uw verhuizing uitbesteden aan een professional verhuisbedrijf. Verhuisbedrijven bieden u vele mogelijkheden; van alleen het geven van verhuistips en het huren van een verhuiswagen tot het verzorgen van uw complete verhuizing.

Lees Meer

Hulp bij uw zware bezittingen

Sommige dingen kunt u bij een verhuizing niet simpelweg in een doos stoppen en op uw nieuwe adres weer uitpakken. Het verhuizen van zware bezittingen, zoals een wasmachine of een piano, vereist een speciale aanpak waarbij u wel wat verhuistips kunt gebruiken.

Lees Meer

Bereid uw verhuizing goed voor

Een succesvolle verhuizing staat of valt met een goede voorbereiding en een realistische, ruime planning. Bij een verhuizing moet u met ontzettend veel dingen rekening houden. Door het lezen van verschillende verhuistips zet u de juiste stappen in de voorbereiding van uw verhuizing.

Lees Meer

Verhuizen? Geef uw adreswijziging door

Eén van de belangrijkste verhuistips is het tijdig doorgeven van uw adreswijziging aan verschillende belangrijke instanties. U wilt immers dat uw post ook op uw nieuwe adres arriveert, vanaf het moment van uw verhuizing! Voorkom vervelende situaties en regel tijdig uw adreswijziging.

Lees Meer

Checklist voor uw verhuizing

Gaat u verhuizen? Wij geven u een aantal verhuistips die ervoor zorgen dat het hele proces soepel verloopt. Een goede voorbereiding is vaak het halve werk, al helemaal bij een verhuizing. Dankzij verhuistips en een handige checklist weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en dat alles perfect wordt geregeld.

Lees Meer

Bel ons gratis: 0800 8374849

Hulp nodig in uw Provincie?

Klik op uw provincie en vind het verhuisbedrijf bij u in de buurt. Waar u ook woont in Nederland, er is altijd een professionele verhuizer in uw regio die uw verhuizing van begin tot eind regelt.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.