Particuliere verhuizing

Vaak wordt bij een particuliere verhuizing beroep gedaan op familie en vrienden. Dit brengt toch vaak chaos en ellende met zich mee. Als u voor de verhuizers van 0800 Verhuizen kiest, bent u verzekerd van vakwerk en weet u dat uw particuliere verhuizing met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Alle verhuisbedrijven uit ons netwerk beschikken over gekwalificeerd en speciaal opgeleid personeel. Dit betekent dat er altijd veilig met uw kostbare inboedel wordt omgegaan. Uw kostbaarheden zijn in betrouwbare handen.

Besteed uw particuliere verhuizing uit

Kunt u tijdelijk (een aantal van) uw spullen nog niet kwijt? We kunnen tijdens een particuliere verhuizing ook voor tijdelijke inboedelopslag zorgen. Daarnaast kunnen we ook in- en uitpakwerkzaamheden voor u uitvoeren, net als het demonteren en monteren van meubilair. Heeft u speciale objecten, zoals een piano of een waterbed? Ook dit kunt u met een gerust hart aan onze verhuizers overlaten. We kunnen u als extra service aanbieden om uw overtollige huisraad af te voeren. Met de hulp van een kwalitatief verhuisbedrijf heeft u geen omkijken meer naar uw particuliere verhuizing. Onze verhuizers ondersteunen u graag in uw particuliere verhuizing en helpen waar u dat wenst. Als u wilt weten wat het verhuisbedrijf voor u kan betekenen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Bel ons gratis: 0800 8374849

Hulp nodig in uw Provincie?

Klik op uw provincie en vind het verhuisbedrijf bij u in de buurt. Waar u ook woont in Nederland, er is altijd een professionele verhuizer in uw regio die uw verhuizing van begin tot eind regelt.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.