Schematische weergave van de werking van naambellen

Verhuisbedrijf nodig in Ommen?

Als erkend verhuisbedrijf in Ommen kunnen wij uw gehele verhuizing uit handen nemen. Wij halen en brengen uw inboedel van en naar de door u aangegeven plaats van bestemming. Breekbare materialen pakken wij extra in. Heeft u grote meubels die gedemonteerd moeten worden? Ook dat is geen enkel probleem voor onze vakmensen. Op het nieuwe adres zullen zij eveneens uw meubels weer monteren.

Wilt u ons verhuisbedrijf uit Ommen inschakelen? Dien dan een offerte aanvraag in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk onze offerte sturen, zodat u weet waar u aan toe bent voordat u met ons in zee gaat. Wilt u liever bellen? Dat is eventueel ook mogelijk. Bel dan naar 0800 Verhuizen (0800 8374849 | gratis).

U kunt alle soorten verhuizingen aan ons verhuisbedrijf in Ommen overlaten. Of het nu gaat om een verhuizing van uw kantoorpand naar een andere locatie of het verhuizen naar een ander appartement; alles kan.

Onder Ommen vallen de volgende plaatsen:


Bel ons gratis: 0800 8374849

Vraag hier een offerte aan

ParticulierProject

Offerte aanvraagformulier particuliere verhuizingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een particuliere verhuizing via onderstaand contactformulier. Onze verhuizers voorzien u graag van advies omtrent uw verhuizing. Na het invullen en versturen van de aanvraag, wordt er binnen één werkdag contact met u opgenomen.

Huidig adres

Nieuw adres

Offerte aanvraagformulier project verhuizingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een projectverhuizing via onderstaand contactformulier. Een projectverhuizing is bijvoorbeeld een bedrijfsverhuizing. U kunt ons onder andere inschakelen bij fusies, overnames en uitbreidingen. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, maken wij voor u een verhuisofferte op maat. Na het invullen, nemen wij binnen één werkdag contact met u op voor een afspraak en het doorspreken van de verhuizing.

Projectomschrijving

Intern Extern
Complete werkplek

Alleen inhoud
Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.