Schematische weergave van de werking van naambellen

Uw verhuisbedrijf in Stadskanaal

Krijgt u binnenkort de sleutel van uw droomhuis of wordt uw bedrijf naar een andere locatie verplaatst? Een verhuisbedrijf kan u helpen met het vervoeren van uw inboedel. In Stadskanaal zijn wij uw erkende verhuizer.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Stadskanaal? Geen enkele verhuisklus is voor ons te groot of te klein. Wij helpen u dan ook graag met het verhuizen naar uw nieuwe bestemming. U kunt ons inschakelen door een offerte aanvraag in te dienen. Is dit voor u niet mogelijk? Dan kunt u bellen naar 0800 Verhuizen (0800 8374849 | gratis).

Heeft u meubels die gedemonteerd moeten worden? Ook dat regelt uw verhuisbedrijf in Stadskanaal voor u. Wij demonteren en monteren indien gewenst uw meubilair. Zo heeft u geen extra werk aan de verhuizing van uw meubilair. Heeft u veel breekbare spullen? Dat is eveneens geen enkel probleem voor ons. Wij hebben speciale verpakkingsmaterialen op voorraad die uw inboedel beschermen.

UTS Van Hoek

Werkgebied Stadskanaal
Tel. 0800 8374849

Onder Stadskanaal vallen de volgende plaatsen:


Bel ons gratis: 0800 8374849

Vraag hier een offerte aan

ParticulierProject

Offerte aanvraagformulier particuliere verhuizingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een particuliere verhuizing via onderstaand contactformulier. Onze verhuizers voorzien u graag van advies omtrent uw verhuizing. Na het invullen en versturen van de aanvraag, wordt er binnen één werkdag contact met u opgenomen.

Huidig adres

Nieuw adres

Offerte aanvraagformulier project verhuizingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een projectverhuizing via onderstaand contactformulier. Een projectverhuizing is bijvoorbeeld een bedrijfsverhuizing. U kunt ons onder andere inschakelen bij fusies, overnames en uitbreidingen. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, maken wij voor u een verhuisofferte op maat. Na het invullen, nemen wij binnen één werkdag contact met u op voor een afspraak en het doorspreken van de verhuizing.

Projectomschrijving

Intern Extern
Complete werkplek

Alleen inhoud
Ja Nee
Ja Nee
Ja Nee

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.