Doe-het-zelf verhuizing

Het juist inpakken van uw kostbare en dierbare spullen is een tijdrovende klus. Daarbij kunt u overwegen om uw inboedel te laten inpakken door een verhuisbedrijf van 0800 Verhuizen. Gaat u toch liever voor een doe-het-zelf verhuizing? Vraag dan onze verhuizers om professionele inpakmaterialen en advies. Zij voorzien u graag van de juiste materialen, zodat u een goede start heeft bij de voorbereiding van uw doe-het-zelf verhuizing.

Tips voor uw doe-het-zelf verhuizing

Wij hebben alvast enkele handige inpaktips voor uw doe-het-zelf verhuizing op een rijtje gezet. Voor meer praktische tips kunt u terecht bij de experts van 0800 Verhuizen.

Meubels

  • Lijmresten kunnen akelige sporen nalaten op uw meubilair. Gebruik daarom speciale etiketten die geen lijmresten achterlaten.
  • Voorkom schade door uw meubels tijdens het vervoeren te beschermen met speciaal karton, speciale verhuisdekens of noppenfolie.

Dozen

  • Gebruik speciale verhuisdozen met een stevige bodem. De gemiddelde bouwmarktdoos heeft een matige kwaliteit en is niet geschikt voor een veilige verhuizing.
  • Vul de dozen tot de handgrepen. De kans op schade neemt toe met overvolle dozen, bovendien zijn deze niet hanteerbaar.

Boeken

  • Wij raden aan om per doos één laag boeken in te pakken, anders wordt de doos te zwaar en is de kans op een scheurende bodem groot. De overige ruimte kunt u opvullen met lichte materialen zoals kleding.

Serviesgoed

  • Oude kranten of folders kunnen afgeven op uw servies, wat alleen maar extra schoonmaakwerk zal opleveren. Gebruik daarom speciaal inpakpapier, geschikt voor servies. Bovendien verkleint u hiermee de kans op schade.
  • Borden zet u op z’n kant in een doos, maximaal één laag. Voor kopjes en glazen kunt u gebruik maken van speciale dozen met vakverdeling.

Persoonlijke spullen

  • Bewaar persoonlijke en waardevolle zaken apart, bijvoorbeeld in een opvallende doos of in uw handbagage. Zo vindt u alles snel terug.
  • Bewaar sleutels in een sleutelzakje of sleuteldoos zodat u ze snel terugvindt.

Als u toch besluit om uw doe-het-zelf verhuizing uit handen te geven, vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.

Bel ons gratis: 0800 8374849

Hulp nodig in uw Provincie?

Klik op uw provincie en vind het verhuisbedrijf bij u in de buurt. Waar u ook woont in Nederland, er is altijd een professionele verhuizer in uw regio die uw verhuizing van begin tot eind regelt.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.