Opslag voor uw spullen

Soms kan een verhuizing niet in één keer plaatsvinden, bijvoorbeeld omdat uw nieuwe woning nog niet is opgeleverd. Dat is natuurlijk heel vervelend, maar gelukkig kunnen onze verhuizers u een oplossing bieden om deze tijd te overbruggen: tijdelijke opslag.

Met de opslag service wordt uw inboedel tijdelijk opgeslagen in speciale verhuiscontainers in het beveiligde en verwarmde magazijn van onze verhuizers. Pas wanneer het u uitkomt, wordt uw inboedel uit de opslag gehaald en voorgereden.

Mogelijkheden voor opslag

Of u nou tijdelijke opslag zoekt voor uw gehele inboedel of voor enkele meubelstukken; via een verhuisbedrijf van 0800 Verhuizen vindt u altijd de juiste opslag ruimte die u zoekt. Dus ook als u enkele banken of tafels heeft die niet mee gaan verhuizen, maar die u ook nog niet kwijt wilt, dan is opslag de perfecte oplossing. De opslag die u huurt via 0800 Verhuizen is altijd goed beveiligd en verwarmd. Zo weet u zeker dat uw inboedel veilig opgeslagen is.

Dus gaat u verhuizen en kunt of wilt u niet in één keer al uw spullen meenemen? Regel dan bij onze verhuisservice ook dat uw opslag geregeld wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor opslag tijdens uw verhuizing? Vul dan het contactformulier op de contactpagina in.

Terug naar het overzicht
Bel ons gratis: 0800 8374849

Hulp nodig in uw Provincie?

Klik op uw provincie en vind het verhuisbedrijf bij u in de buurt. Waar u ook woont in Nederland, er is altijd een professionele verhuizer in uw regio die uw verhuizing van begin tot eind regelt.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.