Diensten

Verhuizing

Via het netwerk van 0800 Verhuizen vindt u altijd snel een goed verhuisbedrijf die uw hele verhuizing voor u uit handen neemt. U hoeft nergens meer aan te denken, alles wordt voor u gedaan door ervaren verhuizers. Voor zowel een particuliere verhuizing als een bedrijfsverhuizing; wij kunnen u in alles helpen.

Lees Meer

Opslag

Soms kan een verhuizing niet in één keer plaatsvinden, bijvoorbeeld omdat uw nieuwe woning nog niet is opgeleverd. Dat is natuurlijk heel vervelend, maar gelukkig kunnen onze verhuizers u een oplossing bieden om deze tijd te overbruggen: tijdelijke opslag.

Lees Meer

Verhuiswagen

Of u uw verhuizing nu zelf uitvoert of geheel door iemand anders laat uitvoeren, een verhuiswagen hoort daar bij. Als u een verhuiswagen huurt kunt u veel spullen tegelijkertijd vervoeren, wat veel tijd en werk scheelt. Via 0800 Verhuizen vindt u snel een verhuisbedrijf in uw regio dat u helpt aan een verhuiswagen.

Lees Meer

Verhuisservice

Als u bij uw verhuizing de verhuisservice inschakelt van één van de bij ons netwerk aangesloten verhuisbedrijven, dan bent u verzekerd van een goede afloop. Of u deze verhuisservice nu inschakelt voor een particuliere verhuizing of voor een bedrijfsverhuizing; wij bieden verhuisservice op maat.

Lees Meer

Bel ons gratis: 0800 8374849

Hulp nodig in uw Provincie?

Klik op uw provincie en vind het verhuisbedrijf bij u in de buurt. Waar u ook woont in Nederland, er is altijd een professionele verhuizer in uw regio die uw verhuizing van begin tot eind regelt.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.